VISITA EL NOU BLOC DE NOTICIES !!                 
PÀGINA INICIAL MASSATGES CARME RIGAT

Som un equip familiar  units per una il·lusió comuna: ajudar els nostres pacients a millorar la seva qualitat de vida utilitzant tècniques i tractaments naturals.

   Mª Carme Rigat   (Infermera, col.legiada núm.10857)  

Filla d’un metge rural molt estimat, vaig aprendre de ben petita que la confiança i l’empatia entre el pacient i el professional de la salut era de vital importància en el seu procés terapèutic.

Així doncs, vaig millorar la meva escolta activa de les persones que coneixia, per compartir i alleugerir algunes de les seves càrregues; i em va agradar.

Després d’estudiar Enfermeria i CUIDAR molts malalts en l’àmbit hospitalari, em vaig enamorar de la medicina natural, per la seva visió holística i complerta de la sanació. Canvien els conceptes: no es tracten símptomes ni malalties, es treballa sobre tots els aspectes de la persona (físic, mental, emocional)

A partir d’aquí, els meus estudis de diverses teràpies naturals m’han portat a un aprenentatge global sobre l’ésser humà que ha estat del tot gratificant.

Sóc feliç amb la feina que he triat i seguiré treballant cada dia amb el propòsit que les persones que m’escullen com a terapeuta, descobreixin en elles mateixes el seu potencial de sanació.

   Josep Segundo Rigat (INEF, Col.legiat núm 11.270)  

Quan era nen ja m’agradava posar les meves mans a sobre d’alguna esquena i sentir que proporcionava benestar.

Durant la llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i Esport vaig encaminar els estudis en dues de les meves passions: l’Ensenyament i l’Activitat Física i Salut. Amb una tinc contacte més a nivell esportiu i amb l’altra em dedico a tenir cura dels meus pacients.

La meva formació de post-grau està encaminada a noves tècniques i tractaments més especialitzats (entre ells, l’OSTEOPATIA) per tal de donar resposta a les diferents patologies que se’ns presenten a la consulta.

Sóc molt feliç de poder ajudar les persones a mantenir o millorar, junts, la seva qualitat de vida.

imatge qui som carmeRigat imatge qui som carmeRigat imatge qui som carmeRigat

EL CENTRE
TERÀPIES
ALTRES ACTIVITATS DEL CENTRE
NOTÍCIES
ON SOM - HORARIS
PARAULES PER MEDITAR

LINKS - WEBS RECOMENADES

Massatges CarmeRigat.com  Copyright 08 Carrer Sant Felip 18 Escala A 1r 2ª, El Masnou, Maresme  -   Tf: 93.540.89.93 Especialistes al Maresme i Barcelona en Teràpies Naturals, Massatges Terapèutics, Esportius, Flors de Bach, Reiki, Reflexoteràpia Podal, Shiatsu, Thailandès, ...